Bookmaker: Viborg er kæmpe favoritter mod Helsingør

Viborg skal møde FC Helsingør i kamp om overlevelse i Superligaen. Viborggenserne er kæmpe favoritter i opgøret.

Viborg FF
Foto: Arkiv

79 procent – så stor sandsynlighed er der ifølge NordicBets bookmakere for, at Viborg FF fortsat er at finde i Superligaen i næste sæson, når kluibben over to kampe i den kommende uge skal møde FC Helsingør om en plads i Superligaen.

Viborg missede i weekenden den første mulighed for at sikre status som superligamandskab, da de grønne samlet tabte 3-2 til AGF. Derfor skal klubben nu stå over for 1.Divisons nummer tre, Helsingør, som sikrede sig playoff-pladsen i sidste runde i tæt kamp med flere andre klubber, heriblandt Skive IK.

- Der er nok ingen tvivl om, at Viborg havde foretrukket at skulle møde Roskilde eller Skive i kampen om overlevelse. Helsingør er et taktisk stærkt mandskab, der kommer med masser af tilskueropbakning og selvtillid, siger NordicBets pressechef, Thomas Holm, og fortsætter:

- Når vi alligevel har Viborg som klare favoritter, skyldes det, at Viborg har en rigtig stærk trup. De spillede to meget tætte kampe mod AGF, og DE kommer med en masse fart og teknik i angrebet. Spillere som Serge Deblé, Jung-Bin Park og Alexander Jakobsen kan virkelig gøre livet surt for Helsingørs bagerste kæde.

Vælger man at spille penge på, at Viborg FF overvinder FC Helsingør, får man blot 1,17 gange pengene igen. Også Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, mener, at hans hold er favoritter mod sjællænderne, der sluttede godt af i 1. Division med to sejre.

- Vi har set FC Helsingør, og jeg har også selv været ovre at se dem. De har haft en god sæson og kommer med momentum, men vi skal kunne matche dem over to kampe, siger han til Ritzau.

Viborg tager onsdag aften til Helsingør, og søndag er der returkamp i Viborg.