Bone's vildleder kunder

Restaurantkæden Bone's er blevet afsløret af Fødevarestyrelsen i at vildlede forbrugerne.

Fødevarestyrelsen har givet den Herning-baserede restaurantkæde Bone's kritik for at vildlede kunderne. Menukortet hos kæden indeholder oplysninger om, at kædens pizzaer er bagt på durummel, samt at chokolademoussen er lavet af ægte belgisk Callaubaut-chokolade. Det er bare ikke korrekt, fortæller Ekstra Bladet.

Pizzaerne er fremstillet af almindeligt hvedemel, og Bone's garanterer heller ikke længere, at chokolademoussen indeholder den belgiske chokolade. Restaurantkæden forklarer, at det er en fejl, at man ikke har fået opdateret menukortet, så det stemmer overens med de seneste opskrifter.

- Det drejer sig om nogle detaljer nede i vores menukort, som vi nu giver mere opmærksomhed, så det ikke gentager sig, siger Bone's medejer, Jan Laursen, til Ekstra Bladet.

Det er ikke første gang, Bone's har problemer med varedeklarationen. I 2010 reklamerede kæden med en Jack Daniel's whiskysovs, der viste sig slet ikke at indeholde Jack Daniel's whisky.