Boligblok evakueret: 44-årig forskanset i lejlighed med tåregas

Politiaktion. En 44-årig mand har forskanset sig i sin lejlighed i Thisted. Manden har brugt tåregas og nægter at forlade ejendommen.

Arkivfoto: Politiet er talstærkt til stede ved en ejendom på Havrevej i Thisted mandag morgen.
Arkivfoto: Politiet er talstærkt til stede ved en ejendom på Havrevej i Thisted mandag morgen.
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Midt- og Vestjyllands Politi er tirsdag morgen i en større aktion på Havrevej i Thisted, med flere patruljer. En beboer i en opgang har brugt tåregas og vil ikke forlade ejendommen. Alle beboere i opgangen er evakueret, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Seneste melding fra Midt- og Vestjyllands Politi er, at manden fortsat er inde i lejligheden. Politiet er fortsat til stede i området og har fortsat afspærret. 

- Vi ved endnu ikke, hvorfor den 44-årig beboer har valgt at udløse tåregas, men der er tale om en psykisk uligevægtig mand, som vi nu skal have taget hånd om, siger vicepolitiinspektør Henrik Glintborg.

Klokken 2.20 natten til tirsdag udløste den 44-årige mandlig beboer på Havrevej i Thisted tåregas i sin opgang. Tåregassen trak ind i de øvrige lejligheder i opgangen, hvor beboerne derefter oplevede kraftig irritation i øjne, næse og mund.

Det er i en lejlighed i en af blokkene har på Havrevej i Thisted, at en mand siden klokken halv tre natten til mandag har opholdt sig og nægter at forlade lejligheden. 

Politiet har evakueret alle beboere i opgangen til et nærliggende beboerhus og arbejder nu på en løsning for den 44-årig mand, der fortsat opholder sig i sin lejlighed og ikke ønsker at forlade ejendommen.

Et område omkring ejendommen og på Havrevej er afspærret for at give plads til politiets arbejde på stedet. Borgere kan frit færdes i området uden for afspærringen, skriver politiet i en pressemeddelelse. 

TV MIDTVEST følger situationen. Artiklen opdateres, når der er nyt.