B&O tættere på salg

Bang & Olufsen oplyser i en børsmeddelelse, at selskabet er i dialog om mulige købstilbud på hele eller dele af selskabets aktiekapital.

Den danske hi-fi-producent Bang & Olufsen oplyser i en børsmeddelelse, at selskabet er i dialog om mulige købstilbud på hele eller dele af selskabets aktiekapital.
    
Bang & Olufsen oplyser, at det har modtaget "visse indledende henvendelser vedrørende en potentiel offentliggørelse af et købstilbud".
    
- Den igangværende dialog vil muligvis føre til et købstilbud på hele eller dele af den udstedte aktiekapital, oplyser B&O i en meddelelse til fondsbørsen.

Bestyrelsesformand Ole Andersen understreger i børsmeddelelsen, at "der er ingen sikkerhed for udfaldet af diskussionerne, eller for at der offentliggøres et købstilbud overhovedet."

selskabet er i dialog om mulige købstilbud

Umiddelbart efter meddelelsen stiger aktien 22,5 procent på Københavns Fondsbørs og koster nu 68 kroner. Det svarer til en markedsværdi på 2,9 milliarder kroner.
    
B&O annoncerede tidligere på året, at selskabet har sat sin Icepower-division, der producerer forstærkerenheder, til salg.
    
I marts solgte B&O sin Automotive-division, der producerer lydsystemer til blandt andre Mercedes, BMW og Audi. Køberen var amerikanske Harman Corporation.
    
Med et forretningsben solgt fra og et andet sat til salg vil Struer-virksomheden fremover satse alene på den klassiske forretning med lyd- og fjernsynssystemer til forbrugerne gennem de to mærker Bang & Olufsen og B&O Play, lød det i marts.

/ritzau/