B&O skifter direktør

Bang og Olufsen skifter ud i direktionstoppen. Kalle Hvidt Nielsen går og afløses af Tue Mantoni.

tue_mantoni_2_type1.jpg

Den 1. marts 2011 tiltræder det nuværende bestyrelsesmedlem Tue Mantoni som administrerende direktør for Bang & Olufsen, og Kalle Hvidt Nielsen fratræder som administrerende direktør for Bang & Olufsen den 28. februar 2011, det skriver Bang og Olufsen i en pressemeddelelse.

Kalle Hvidt Nielsen fortsætter i Bang & Olufsen indtil udgangen af juni 2011 med henblik på at sikre overlevering til Tue Mantoni.

- Med udgangspunkt i Bang & Olufsens styrkede situation havde jeg set frem til at stå i spidsen for næste fase med fokus på at udvikle brandet til at skabe vækst i virksomhedens omsætning og indtjening. Imidlertid ønskede bestyrelsen, at en anden profil skal stå i spidsen for dette arbejde, hvilket jeg respekterer, og jeg vil gøre hvad jeg kan for, at skiftet kommer til at foregå så hensigtsmæssigt som muligt, siger Kalle Hvidt Nielsen i pressemeddelelsen.

Direktørskiftet kommer kort tid efter at Bang og Olufsen kunne præsentere et overskud på to millioner kroner i perioden 1. juni - 30. november 2010.

Kalle Hvidt Nielsen kom til Bang & Olufsen den 1. august 2008. Tue Mantoni har gennem de sidste otte år været ansat i det engelske motorcykelbrand Triumph Motorcycles.