B&O leverer lyden til ny Bentley

Elektronik-virksomheden i Struer i nyt samarbejde med ikonisk bilmærke

Bang & Olufsen i Struer leverer lyden til den nye Bentley Continetal GT
Bang & Olufsen i Struer leverer lyden til den nye Bentley Continetal GT

Elektronik-virksomheden Bang & Olufsen i Struer skal fremover levere lyd-systemer til biler fra Bentley Motors. 

Virksomheden og Harman har netop offentliggjort, at den nye Bentley Continental GT vil byde på et eksklusivt lydsystem fra netop B&O.

Bang & Olufsens administrerende direktør, Henrik Clausen, glæder sig over samarbejdet, som han kalder et perfekt match mellem to innovative virksomheder med stolte traditioner for design og godt håndværk.

- Vi glæder os over det nye samarbejde. Bang & Olufsen og Bentley deler en tradition for at udvikle smukke og innovative kvalitetsprodukter, og vi er derfor begejstrede over at kunne levere en udsøgt lydoplevelse i et helt fantastisk design til denne smukke bil,” siger Henrik Clausen.

Tilpasset Bentley

​Det nye lydsystem er tilpasset så det passer perfekt til den nye Bently. Med en udgangseffekt på 1.500 watt og 16 aktive højttalere kommer det på markedet samtidig med præsentationen af virksomhedens Continental GT.

Bang & Olufsen har tidligere leveret lydsystemer til biler luksusklassen, blandt andet Audi og BMW.

Virksomheden indgik i 2015 en licensaftale med Harman International Industries, og solgte aktiviteterne i den såkaldte Automotive-forretning.

Aftalen sikrede den Struer-baserede virksomhed en forudbetaling på godt en milliard kroner, samt minimums-betalinger og en licensbetaling pr. enhed i mindst tyve år.