B&O investerer i nyt stort innovationscenter

Bang & Olufsen investerer millioner i at ombygge fabrik til fælles arbejdsplads for 250 medarbejdere.

BogO-05.jpg

Bang & Olufsen har besluttet at investere et tocifret millionbeløb i virksomhedens nuværende fabrik 4 i Struer. Det skriver Dagbladet Holstebro.

Fabrikken bliver ombygget til et nyt innovationscenter, som fra midten af 2017 skal være motoren i virksomhedens produktudvikling. Det bliver en fælles arbejdsplads for 250 B&O-medarbejdere, der nu sidder spredt på forskellige matrikler i Struer.

- Der er tale om et tocifret millionbeløb. Tættere på kan jeg ikke komme. Det er samtidig et signal om, at det er Struer, der er omdrejningspunktet for B&O. Selv B&O-medarbejdere, der sidder i Lyngby, vil få en tilknytning til vores kommende Innovation Lab, siger Martin Wingaa, senior director med ansvar for projekter inden for produktudvikling, til dagbladet.

Projektet er inspireret af lignende tiltag hos blandt andet Lego og skal skabe et attraktivt tværfagligt miljø, som vil gøre det lettere at trække nye medarbejdere med de helt rigtige kompetencer til Struer fra ind- og udland.

Som en del af projektet bliver der opbygget et akustisk kompetencecenter, og testfaciliteterne rykkes over i centret.

Samlingen af medarbejderne på færre kvadratmeter betyder samtidig, at B&O vil rømme den gamle hovedbygning og hele fabrikskomplekset ved Peter Bangs Vej og Nørgårdvej i Struer.

Hvad der skal ske med de bygninger, der rømmes, er der endnu ikke truffet beslutning om.