Bo Hamburger til Christina Watches-Onfone

Den tidligere toprytter Bo Hamburger bliver sportsdirektør på Herning-cykelholdet Christina Watches-Onfone. Det bekræfter holdejer Claus Hembo i dag.

070313_hamburger_foto.jpg

Christina Watches-Onfone er i gang med at opruste til fremtiden som Pro Continental-team. Derfor har de ansat den tidligere professionelle cykelrytter Bo Hamburger som sportsdirektør.- Bo tilfører holdet utrolig megen viden om og taktisk forståelse for cykelløb, siger holdejer Claus Hembo til Ekstra Bladet.

Stor erfaringBo Hamburger kørte i sin aktive karriere for det hollandske storhold TVM og senere for Team CSC. Han nåede at vinde et etape i Tour de France, DM i landevejscykling og en sølvmedalje til VM i Spanien i 1997. Han slutetde karrieren i 2006- Hans mange år på landevejen har sikret ham en dyb indsigt i praktikken omkring et cykelhold, og den indsigt vil vi meget gerne drage fordel af, forklarer Claus Hembo.

En ny chance

Tidligere i år erkendte medejer af Christina Watches-Onfone, Michael Rasmussen, at han har taget doping i sin karriere. Det samme gjorde Bo Hamburger for nogle år siden. - Jeg har intet problem med Bos fortid. Alle fortjener en ny chance, og den giver vi ham, siger Claus Hembo til Ekstra Bladet.

Bo Hamburger starter allerede i sit nye job som sportsdirektør på mandag, når holdet drager afsted til Afrika.

2:19
Claus Hembo fortaeller om valget af Bo Hamburger