B&O forhandler fortsat med mulig køber af hele butikken

Der forhandles fortsat om, hvem der fremover skal eje det danske designikon B&O.

Forhandlingerne om et salg af danske Bang & Olufsen (B&O) er fortsat i fuld gang.

 

Det oplyser B&O tæt ved fire måneder efter, at selskabet for første gang offentliggjorde, at der var forhandlinger i gang med mulige købere.

 

I en meddelelse fredag lyder det, at der "fortsat pågår dialog med én potentiel byder, som muligvis vil føre til et købstilbud på hele eller dele af den udstedte aktiekapital i Bang & Olufsen."

 

- På nuværende tidspunkt har Bang & Olufsen ikke indgået noget bindende tilsagn, og der er fortsat usikkerhed om udfaldet af dialogen med den potentielle byder, lyder det.

 

Opdateringen om forhandlingerne kommer samtidig med, at Bang & Olufsen offentliggør en ny alliance med den sydkoreanske elektronikgigant LG Electronics om udvikling og produktion af tv-apparater.

 

Men de to oplysninger skal ikke nødvendigvis ses i sammenhæng, siger topchefen i Struer-virksomheden B&O, Tue Mantoni, til Ritzau Finans.

 

- Vi er stadigvæk i dialog med én potentiel byder. Aftalen med LG Electronics er kørt i et andet spor. De to ting har ikke noget med hinanden at gøre, siger Tue Mantoni.

 

B&O venter at kunne spare omkring 150-200 millioner kroner om året med LG-aftalen, når den er fuldt implementeret over de næste tre år.

 

/ritzau/