Blufærdighedskrænker på spil igen

Politiet advarer igen mod en ung sexkrænker, som fik en dom i sidste måned.

Den 24-årige mand, der blev dømt for blufærdighedskrænkelse i august, har åbenbart ikke taget ved lære af straffen. Nu forsøger han igen at lokke tøjet af unge piger, denne gang på Facebook. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Krænkeren har kontaktet mindst én ung pige via Facebook, hvor han opfordrede hende til at tage tøjet af og filme sig selv. Han ville så have pigen til at sende filmen til sig, men det lykkedes ham ikke. Lokalpolitiet i Holstebro advarer mod manden, det udgiver sig for at være læge.

- Bliver man kontaktet af ham via Facebook, så skal man ikke lytte til ham eller tro på ham, siger vicepolitikommissær Lillian Jensen.

Overtræder ikke loven

Politiet har ikke fået anmeldelser om, at det er lykkedes den unge mand at overtale piger til at sende film. Derfor har han ikke overtrådt loven. Derfor bliver han ikke sigtet for blufærdighedskrænkelse igen.

- Foreløbig gør vi ikke mere end at advare mod ham. Vi ved, hvem han er, men der er indtil videre ikke sket nogen forbrydelse, siger Lillian Jensen.

Tidligere dømt for krænkelser

Tidligere har han tilstået at have opsøgt mindreårige piger i 27 tilfælde forskellige steder i Herning, Viborg og Skive. Også dengang udgav han sig for at være læge og sportsmedicinstuderende og forsøgte at få pigerne til blandt andet at vise mave og ben.

For en måned siden blev manden idømt tre måneders fængsel for blufærdighedskrænkelse. En måneds ubetinget og to måneders betinget fængsel i et år. Han har allerede afsonet den ubetingede straf i forbindelse med varetægtsfængsling og er derfor på fri fod igen.