Blue Fox vinder i overtid og er én sejr fra finalen

Herningenserne vandt med 4-3 efter overtid på en afgørende scoring af Markus Jensen. Herning har nu tre chancer for at kvalificere sig til finalen.

Herning Blue Fox jubler efter at have scoret det afgørende mål i 4. periodes overtid. Herningenserne er nu kun én sejr fra finalen.

Det var endnu et intenst opgør i semifinaleserien mellem Herning Blue Fox og Rungsted tirsdag aften i Hørsholm.

Men det blev herningenserne, der skøjtede med sejren i den fjerde semifinale, da Markus Jensen scorede til 4-3 efter lidt mere end fem minutters spil i overtiden.

De første 60 minutter endte 3-3, og det første mål blev scoret af Blue Fox' Lasse Lassen allerede inden for det første minut. I sidste halvdel af første periode scorede Rungsted i powerplay to gange, og perioden endte 2-1 til hjemmeholdet.

I anden periode udlignede Nicolai Weichel til 2-2 efter otte minutter, men Rungsted fik nyt powerplay og tog føringen tilbage.

Herning Blue Fox havde før kampen ikke scoret et eneste mål i powerplay i hele slutspillet, men det fik de lavet om på, da Branden Gracel scorede til 3-3 27 sekunder inde i Blue Fox' powerplay.

Ingen af de to hold scorede i tredje periode, og kampen skulle derfor afgøres i overtid. Efter fem minutters spil scorede Markus Jensen til 4-3, og Blue Fox kunne køre hjem til Herning med sejren.

Rævene har dermed nu tre chancer for at kvalificere sig til finalen, idet der spilles bedst af syv kampe. Blue Fox har vundet 3 kampe, mens Rungsted har vundet en.

Første chance for en finaleplads er på fredag, hvor de to hold mødes i Herning.