Blue Fox tabte på udebane

Herning-mandskabet mister terræn i isligaen

I isligaen tabte Herning Blue Fox på udebane til Sønderjyske

Herning Blue Fox mistede yderligere terræn i den hjemlige isliga, da holdet fredag tabte udebane-opgøret mod Sønderjyske med hele 4-1.

Herning bragte sig ellers foran i første periode på en scoring af Robert Jemikovs. Men gæsterne udlignede til 1-1 i anden periode.

Dermed skulle der findes en vinder i tredje periode, hvis ikke opgøret skulle i forlænget spilletid.

Her ventede Sønderjyske helt til det 55. minut, før Danny Hobbs øgede til 2-1. Så gik det stærkt, og med to scoringer af Harrison Reed inden for det sidste halvandet minut af opgøret sikrede Sønderjyske sig sejren.

Efter nederlaget ligger Herning Blue Fox fjerdesidst i isligaen, og har nu, pointmæssigt, et pænt stykke op til de to førende mandskaber,  Aalborg og Sønderjyske.