Blue Fox tabte første semifinale

Frederikshavnerne var bedst i det første opgør. På fredag går det løs igen - denne gang i Herning.

Herning Blue Fox - kamp

Ishockeyspillerne fra Herning Blue Fox måtte tirsdag aften tage hjem fra det nordjyske med et nederlag efter den første kamp i semifinale-serien mod Frederikshavn White Hawks.

Frederikshavn vandt 3-1 efter en kamp, der ellers længe lå på vippen og med lidt midtjysk held kunne have fået et andet udfald.

Mathias Bau Hansen bragte nordjyderne foran efter ni minutter i første periode, men et par minutter senere sørgede Kasper Degn for udligningen.  Værterne kom foran igen i anden periode ved Adam Miller, og i sidste periode gjorde robin Bergman det så til slutresultatet 3-1.

Kampen blev overværet af 2003 tilskuere, og næste opgør i serien spilles i Herning fredag aften. Der spilles bedst af syv kampe.