Blue Fox suveræne mod Rødovre

Hattrick af Lasse Lassen da Blue Fox knuste Rødovre på udebane

Glæde i Herning Blue Fox lejren over sejren i Rødovre

Det blev til et smukt hatttrick af Lasse Lassen, da Herning Blue Fox, søndag på udebane, maste Rødovre med en 0-7 sejr.

Gæsterne var dominerende fra starten af kampen, og det første mål faldt allerede efter tre minutters spil, på en scoring af Mathias Pedersen.

Efter 14 minutter i 1. periode kom pucken atter i Rødovres mål. Denne gang var scoringen signeret dagens Herning-helt, Lasse Lasssen, som dirigerede et skud over skulderen på målmand William Rørth.

Hjemmeholdet viste bedre takter fra staren af anden periode, mens Blue Fox spillerne lukrerede på de kontra-muligheder som opstod.

Midt i perioden gjorde Jamie Johnson det til 0-3 for Herning  og senere kom turen igen til Lasse Lassen, der med sit andet mål gjorde de til 0-4 for gæsterne.

I tredje og sidste perioden blev føringen udbygget med yderligere tre mål. Blandt andet kunne Lasse Lassen fuldbyrde sin præstation ved at score til 0-5 og dermed fuldbyrde sit hattrick.

Sejren faldt på et tørt sted for Blue Fox, som efter to nederlag i træk kunne tage hjem til Herning med fornyet energi og optimisme.