Blue Fox sejrer i vildt comeback

Store frustrationer blev vendt til ekstatisk jubel, da Herning Blue Fox mirakuløst kom tilbage i kampen mod Odense Bulldogs og vandt.

Blue Fox' nyindkøbte Toni Kallela skabte håb med sin reducering til 3-4.

Langt inde i kampen så det ud til, at fredagens opgør mellem Herning Blue Fox og Odense Bulldogs var afgjort, da Blue Fox var bagud 1-4.

Første periode tabte Herning 0-1, anden periode 2-3 men i 3. periode skete forløsningen, skriver faceoff.dk.

Toni Kallela fra Blue Fox skabte håb med sin reducering til 3-4 otte minutter før tid, men kort efter lukkede Ales Sova for den mulighed. Troede man.

Blue Fox kom på 4-4, og med kun 25 sekunder igen blev kampen afgjort. Nicolas Ritz kastede en puck på mål, som Jamie Johnson styrede fremragende i nettet til 5-4.

Ekstatisk jubel i Herning og et totalt rystet gæstehold der havde haft kampen fuldstændig under kontrol.