Blue Fox-målmand hyldet efter VM

Efter stor succes ved U20-VM i ishockey i Canada vendte det unge landsholds 19-årige målmand George Sørensen i dag hjem til sin klub Herning Blue Fox. Det blev til en lidt anden velkomst, end han havde regnet med.

Ishockey_talent.jpg

Det danske U20-landshold i ishockey skrev historie ved VM i Canada ved at gå hele vejen til kvartfinalen.

Og én af hovedårsagerne til det var den 19-årige målmand George Sørensen. Han spiller til daglig spiller i Herning Blue Fox.

I dag landede hockeyhelten igen i Danmark - men til en lidt anden velkomst, end han havde regnet med.

Hyldet hos Blue Fox

Flere fans og supportere var mødt frem for at hylde George Sørensen, da han i dag landede på dansk grund og straks derefter tog turen til klubben i Herning. Og den flotte velkomst kom bag på det unge stortalent.

- Det er jo helt fantastisk. Det havde jeg ikke regnet med, lød det ydmygt og glad fra dagens hovedperson.

Gjort sig bemærket

19-årige George Sørensen er til daglig 2. målmand i Herning Blue Fox. Men til VM i Canada stjal han rampelyset og var hovedårsag til, at det danske juniorlandshold nåede helt frem til en historisk kvartfinale. Og det har man da også bemærket i Dansk Ishockey Union.

- Da det virkelig kneb, og da kampen stod helt lige, så kunne han næsten stå på hovedet i målet, og det har man virkelig behov for nogle gange, lyder det fra sportschef Ulrik Larsen.

Fokus på sæsonen

Ved verdensmesterskabet tog danskerne point fra flere hockeystormagter, og i den afgørende kamp sendte George Sørensen sit i hold i kvartfinalen ved at redde sidste skud i straffeslagskonkurrencen.

Spørgsmålet er, hvor længe Hernings fans kan glæde sig over det unge stortalent. Flere hundrede talentspejdere så Danmarks kampe - og George Sørensens store redninger.

- Tiden må vise, hvad der sker. Nu og her er mit fokus på den sæson, der kommer nu, siger han.

George Sørensen har kontrakt med Herning Blue Fox til udgangen af denne sæson.

Se mere i vores udsendelse 19.30:

2:09
Det danske U20-landshold i ishockey skrev historie ved VM i Canada, hvor de kom i kvartfinalen. En af hovedårsagerne til det var den 19-årige målmand George Sørensen, som til daglig spiller i Herning Blue Fox