Blue Fox-keeper fortsætter som assistent

Lubos Pisar indstiller målmandskarrieren hos Herning og fortsætter som ishockeyklubbens assistenttræner.

030713_Lubos_Pisar.jpg

Lubos Pisar har efter en turbulent sæson hos Herning Blue Fox valgt at lægge skøjterne på hylden, og nu kalder trænergerningen i stedet.
    
Den 35-årige slovakiske målmand fortsætter som ishockeyklubbens assistenttræner og bliver dermed Herning-cheftræner Todd Bjorkstrands højre hånd i de kommende tre år.
    
- Lubos Pisar har haft en stor betydning for klubben, så selvfølgelig var det med stor glæde, da han sagde ja til jobbet.
    
- Lubos og jeg har en gensidig respekt for hinanden, som jeg sætter pris på, og som er vigtigt for vores forestående samarbejde, siger Bjorkstrand til klubbens hjemmeside.
    
Cheftræneren kalder Pisar meget detaljeorienteret og en type, der altid går 100 procent ind til opgaverne
    
- Så Lubos er ikke bare en tilfældig ansættelse, han kommer til at bidrage positivt til Blue Fox og ikke mindst udviklingen generelt af ishockeyen i Herning, fastslår Bjorkstrand.
    
Hele 12 sæsoner er det blevet til i den bedste danske række for Pisar, heraf seks for Herning, hvor han har vundet to danske mesterskaber og været kåret til ligaens bedste målmand i tre sæsoner.
    
Den seneste sæson blev han dog ramt af en skade undervejs, hvor Herning erstattede slovakken med hjemvendte Simon Nielsen, og herfra lykkedes det aldrig slovakken at komme tilbage til sin position som førstemålmand.
    
/ritzau/