Blue Fox henter stor angriber

Herning Blue Fox har hentet en stor angriber i Steffen Frank, der kommer hjem til den danske liga efter et ophold i Tyskland.

Herning Blue Fox-jubel2_2.jpg

Herning Blue Fox henter hjælp til angrebet i Steffen Frank, der kommer hjem til den danske lige efter et ophold i Tyskland.

Han er 190 centimeter høj og vejer 90 kilogram, og fremover vil han spiller med nummer 60 på ryggen. Med sin store fysik kan han måske hjælpe Blue Fox med at score flere mål.

- Vi får en spiller med stor vindermentalitet, og som har bevist det i Danmark. Han besidder nogle rigtigt gode offensive kvaliteter, hvor han med speed og næse for angrebsspillet har haft et rigtigt godt pointsnit sæson efter sæson, siger cheftræner Mario Simioni i en pressemeddelse.

Efter en dårlig sæsonstart i Herning har klubben kun scoret 24 mål i 11 kampe.

Den 26-årige dansker har spillet over 300 kampe i den danske liga og senest i SønderjyskE, mens han har spillet i Frederikshavn i ungdomsrækkerne.

- Han bliver et stort aktiv for os, og med tanke på, at der stod flere andre danske klubber klar, så er jeg virkelig glad for, at han til sidst valgte Herning Blue Fox, siger Mario Simioni.

Steffen Fran skifter med det samme og kan allerede få debut på tirsdag mod Rungsted.