Blue Fox har et halvt ishockeyhold klar til ny sæson

Selv om der er lang tid til, at ishockeyligaen begynder igen, så har Herning Blue Fox nu halvdelen af truppen på plads, og den tæller mange store profiler.

Først om over tre måneder bliver pucken igen kastet i ishockeyligaen, men allerede nu begynder Herning Blue Fox's hold til den kommende sæson at tegne sig.

Klubben har i dag offentliggjort hele syv nye spilleraftale - to tilgange og fem kontraktforlængelser. Det betyder, at 13 spillere har kontrakt med Herning Blue Fox.

Efter to sæsoner i Frederikshavn White Hawks vender Joachim Linnet og Kristoffer Lauridsen hjem til Herning, mens adskillige profiler som Lasse Lassen, Markus Jensen og Simon Nielsen har forlænget deres kontrakter.

Der er også kommet underskrift fra den første udenlandske spiller nemlig tjekkiske Jan Dalecky, som vender tilbage til den kommende sæson.

Udgangspunktet for Herning Blue Fox har været ret solidt med et fundament af spillere fra den for nyligt overståede sæson. Den tæller navne som den assisterende kaptajn Anders Poulsen, Jakob Jessen, Daniel Bækhøj Nielsen, Patrick Madsen, Kristoffer Søgaard og ikke mindst landsholdsspilleren Nicolai Weichel.

Tiden lige nu går med at scoute de rigtige importspillere, mens der også bliver snakket med endnu flere danske spillere, som skal krydre holdet.

Når denne sæsons sølvvinder begynder isligaen igen, bliver det i helt nyrenoverede omgivelser på Kvik Hockey Arena.