Blue Fox fastholder førsteplads

Sikker udebanesejr til hockeyholder fra Herning-heBlue Fox efter en skidt start

Herning Blue Fox havde grund til at juble efter sejren i Rødovre

Med to hurtige mål til hjemmeholdet i 1. periode, kom Herning Blue Fox rigtig skidt fra start i fredagens udebaneopgør mod Rødovre Mighty Bulls.

Chokstarten lammede i den grad ishockey-ligaens førerhold fra Herning, som ellers har klaret sig suverænt i sæsonens kampe på udebane.

Spillerne fra Blue Fox fik dog hurtigt skøjterne indstillet rigtigt, og halvejs i perioden blev der først reduceret til 2-1 og senere udlignet i et powerplay.

I anden periode bragte Herning-mandskabet sig yderligere i front med to scoringer, og da 21-årige Markus Jensen i starten af tredje periode gjorde det til 5-2 var var kampen i realiteten afgjort.

Hjemmeholdet fik pyntet på resultatet med en scoring midtvejs i perioden, og dermed sluttede kampen med en sejr til Herning Blue Fox på 5-3.

Kampen mod Rødovre gav iøvrigt debut til Blue Fox’s nye, finske målvogter, Ari Ahonen. Han kom på lidt af en opgave, da han, slukøret, måtte hente pucken ud af nettet to gange i løbet af kampens start.

Herning har nu 21 point for ni kampe på førstepladsen. Rødovre har spillet ni kampe og har 13 point og forbliver på en placering i midten af ishockeyligaen.