Blotter vendte tilbage og tog kvælertag på anmelder

Manden der tirsdag blottede sig foran en seks årig pige i Jesperhus Blomsterpark vendte tilbage til parken i går eftermiddag, hvor han tog kvælertag på en 22-årige kvindelig ansat, der havde anmeldt ham.

jesperhus.jpg

Den mand der tirsdag blottede sig foran en seks årig pige og en 22-årig kvinde, der er ansat i parken, vendte i går eftermiddags tilbage til Jesperhus Blomster for at opsøge den 22-årige kvinde, der efter første episode havde anmeldt og givet politiet et signalement af manden.

Manden truede første kvinden, før han tog kvælertag på hende.

Jesperhus slog alarm til politiet og iværksatte en skærpet kontrol ved alle blomsterparkens udgange. Men det lykkedes altså ikke at fange manden.

- Vi ser med dyb alvor på sagen, da vi ganske enkelt ikke vil acceptere truser mod vidner, forklarer Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet efterlyser manden, der beskrives som i starten af 30'erne, 180 cm høj, muskuløs og trænet af bygning, skæg fra øre til øre og under munden.

Manden var iført en sort gennemsigtig skjorte med store sølvknapper, lyseblå stramtsiddende jeans, sorte sko med hvid kantsål samt en sort læderjakke og sort hue.

Manden taler dansk uden accent.

Hvis der er nogen, der ser noget eller ved noget, så kontakt politiet på tlf. 114.