Blev hjemmerøvet af Black Army

En 39-årig mand blev opsøgt i sit hjem af tre gerningsmænd, som truede ham med et koben til at udlevere penge.

Tre personer med tilknytning til Black Army er varetægtsfængslet og sigtet for et hjemmerøveri i Hammerum ved Herning onsdag eftermiddag. Det oplyser Lokalpolitiet i Herning.

- Vi har anholdt i alt tre personer, hvor to af dem er varetægtsfængslet i fire uger. Den tredje bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af fredagen, siger politikommissær Jeppe James Olsen.

Truede med koben

Klokken 14:55 fik politiet en anmeldelse om, at tre personer med tilknytning til Black Army havde begået røveri på en adresse i Hammerum.

En 39-årig mand blev opsøgt i sit hjem af tre gerningsmænd, som truede ham med et koben til at udlevere et ukendt pengebeløb.

Så snart de tre havde forladt huset igen, ringede manden til politiet og beskrev både registreringsnummer og farve på bilen så præcist, at en patrulje allerede klokken 17:30 kunne anholde to af de tre gerningsmænd.

De er henholdsvis 29 og 39 år gamle og er meldt ind i Black Army. Den ene i Herning, den anden i Korsør.

Begge blev i går aftes fremstillet i et lukket grundlovsforhør og fængslet i fire uger - mens den tredje meldte sig selv kort efter.

- Han havde hørt, at vi gerne ville snakke med ham, så nu skal han også gennem et grundlovsforhør, siger Jeppe James Olsen.

Selvom personerne kendte hinanden på forhånd, så er der stadig tale om et hjemmerøveri, oplyser politiet. Det giver som udgangspunkt fem års fængsel.