Blev genkendt af politiet: Indbrudstyvs hjem var fyldt med tyvekoster

To mænd brød ind hos en frisør og slap afsted med besynderlige tyvekoster. En af gerningsmændene var allerede kendt ved politiet.

Politibil
Foto: Arkiv

En frisør i Skive mødte i går ind til en træls overraskelse.

Ruden i hoveddøren indtil frisørforretningen var knust, og tyvene var sluppet afsted med adskillige tyvekoster.

Heriblandt frisørsakse, 2000 kroner i kontanter, en motorcykel og en knallert årgang 1954. Samtidigt hang frisørsalonen sammen med en outlet-butik, hvor tyvene også tog for sig af tøj og sko.

- Stedet har ikke overvågning, men da politiet er derude, så opdager de en butik i nærheden, der har. De bruger det meste af middagen i går på at kigge det igennem, og her ser de så de to gerningsmænd, hvoraf de kan genkende en med 100 procents sikkerhed, fortæller Niels Bach fra Skive politi og tilføjer:

- Så ham måtte vi hellere lige besøge.

Fyldt med tyvekoster

Gerningsmanden er en 45-årig mand, der har bolig i Skive by. Han er ikke begejstret for at lukke politiet ind, og det fremstår hurtigt hvorfor.

- Vi finder hele dyngen. Inklusiv knallerten. Men det er ikke det eneste, for vi finder også ting, der ikke kommer fra indbruddet, fortæller Niels Bach.

En af disse ting var en eldreven mountainbike, der blev stjålet fra T. Hansen tidligere.

- Gerningsmanden var inde i butikken og viste interesse for cyklen. Han ønskede sig en prøvetur, men det blev en ret lang prøvetur, for næste gang de ser den, det er så nu, siger Niels Bach.

Han påpeger, at cyklen er meget specifik, så der er ingen tvivl om, at det er cyklen fra T. Hansen.

Den anden gerningsmand er endnu ikke pågrebet.