Black Army: Sigtes for trusler på livet

En 22-årig mand fra Herning med tilknytning til banden Black Army er sigtet for trusler på livet.

Black_army_0.jpg

Ved middagstid torsdag anholdt Midt- og Vestjyllands Politi i Herning en 22-årig mand fra Herning med tilknytning til banden Black Army. Fredag skal han i grundlovsforhør, hvor han er sigtet for trusler på livet. 

- Jeg flækker skallen på dig.

Det var ifølge sigtelsen ordene, der faldt, da den 22-årige tilfældigt mødte en kunde på Shell tankstationen på Silkeborgvej i Herning den 12. marts. Tilsyneladende bare fordi kunden kiggede lidt forkert på den 22-årige.   

6. sigtede på kort tid

Den 22-årige bliver den 6. sigtede med tilknytning til Black Army banden på bare tre dage. Politiet i Herning lægger ikke skjul på, at der bliver holdt et særdeles vågent øje med personerne omkring Black Army i Herning.

- Det kan godt være, at de siger, at der ikke foregår noget kriminelt, når de er i deres mødested i Danmarksgade. Det kan også godt være, at det er rigtigt, men vi kan konstatere, at det er et noget betændt miljø, der er omkring stedet, siger Henning Præstegaard om de seks sigtelser på tre dage.

Banden stammer oprindelig fra Odense-bydelen Vollsmose, men siden har banden også slået sig ned i andre byer som Herning.