Bjorkstrand kickstarter Columbus i 5-1-sejr over Buffalo

Ishockeyspilleren fra Herning åbnede målscoringen, da Columbus Blue Jackets kørte Buffalo Sabres over i NHL.

Oliver Bjorkstrand fejrer sit mål.

22-årige Oliver Bjorkstrand fra Herning satte gang i kampen, da Columbus Blue Jackets slog Buffalo Sabres 5-1 i verdens bedste ishockeyliga, NHL, natten til torsdag dansk tid.

Bjorkstrands scoring faldt efter 12 minutter i første periode, mens Buffalo var en mand i undertal.

Powerplay-scoringen var et tørt hug fra Bjorkstrand, der satte pucken ind i højre hjørne bag målmand Chad Johnson.

Det er anden kamp i træk, at Bjorkstrand scorer.

Den 22-årige dansker er nu oppe på to mål og tre assist i ni kampe for sin klub i indeværende sæson.

Det mest positive for danskeren er dog nok, at han ser ud til at have bidt sig fast på holdet fra sæsonens start.

De seneste to sæsoner har Bjorkstrand skiftevis været inde i varmen og ude i kulden på holdet. I sidste sæson spillede han 26 kampe og lavede 13 point. Året forinden fik Bjorkstrand 12 kampe på isen og lavede otte point.

Columbus har nu vundet seks kampe og tabt tre i NHL i denne sæson. Dermed ligger holdet i toppen af sin division.

Der er dog stadig lang vej igen, før sæsonen i NHL går ind i sin afgørende fase. Hvert hold spiller 82 kampe, før slutspillet går i gang.