Bjerringbro-Silkeborg forlænger med guldfighter

Rasmus Jensen bliver i Bjerringbro-Silkeborg frem til år 2020, og han håber, at han kan være med til at vinde flere titler.

Træner Peter Bredsdorff-Larsen har god grund til at smile. Fire af hans "guldrenge" har skrevet lang kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg - senest Rasmus Jensen.
Træner Peter Bredsdorff-Larsen har god grund til at smile. Fire af hans "guldrenge" har skrevet lang kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg - senest Rasmus Jensen.

En af Håndbolddanmarks største fightere tager tre år mere hos de danske mestre. Bjerringbro-Silkeborg har forlænget kontrakten med stregspilleren Rasmus Jensen, der bliver hos de forsvarende mestre frem til år 2020, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg bliver, fordi Bjerringbro-Silkeborg er et rigtigt godt match for mig. Jeg kom til for halvandet år siden, og allerede der tænkte jeg, at det kunne blive godt. Det har vist sig at være det helt rigtige for mig og min familie, fortæller Rasmus Jensen, der i sidste sæson var med til at sikre Bjerringbro-Silkeborg klubbens første titel. 

1:57
 

Træner Peter Bredsdorff-Larsen fremhæver Rasmus Jensens indsats i at få hevet danmarksmesterskabet i hus.

- Rasmus har store aktier i, at vi blev danmarksmestre sidste år, og i at vi har et forsvarsspil på et internationalt niveau. Han passer godt ind i den måde, vi gerne vil spille vores forsvarsspil på. Vi er aggressive og taktisk dygtige, og det står han også for, roser Peter Bredsdorff-Larsen.

Rasmus Jensen bliver den fjerde af Bjerringbro-Silkeborgs ’gulddrenge’, der skriver en lang kontrakt med midtjyderne. Også Stefan Hundstrup, Nikolaj Markussen og Johan Hansen har forlænget deres kontrakter til henholdsvis år 2020, 2020 og 2021.