Bjerringbro-Silkeborg besejrer håndboldmestrene fra Aalborg

Aalborg Håndbold blev afstraffet i første kamp i sæsonen, da mestrene lukkede 36 mål ind ude mod BSV.

Bjerringbro-Silkeborg vandt sæsonens første kamp ved at slå de forsvarende mestre fra Aalborg med otte mål.

De danske håndboldmestre fra Aalborg indledte sæsonen i 888 Ligaen med en ordentlig øretæve i Silkeborg lørdag.

Her tog Bjerringbro-Silkeborg (BSV) imod, og hjemmeholdet storsejrede og vandt opgøret med hele 36-28.

Hjemmeholdet havde da også mest fart i benene og mål i sig i indledningen, hvor gæsterne havde det vanskeligt.

Sebastian Skube øgede til 7-4 efter 13 minutter.

Hos BSV blev der sagt velkommen til Jesper Nøddesbo, der sammen med Michael V. Knudsen er klubbens profiler på stregen i denne sæson.

Gæsterne har også fået en del nye spillere ind, og man har samtidig sagt farvel til profilen Sander Sagosen, der er taget til Paris Saint-Germain.

Nøddesbo scorede sit første mål, da han gjorde det til 11-7 efter lidt over 20 minutter, og mesterholdet havde svært ved at score mål på udebanen.

Det blev dog til 9-14 og 10-15 ved Patrick Wiesmach, men hjemmeholdet gik til pausen foran 17-12.

Der var blot spillet fem minutter af anden halvleg, da Aalborg tog en timeout bagud 14-21.

Det hjalp lidt, og Sebastian Barthold reducerede til 19-23 på et straffekast. Boldene haglede ind i begge ender midtvejs i halvlegen, hvor BSV var i front med 29-23.

Jesper Nøddesbo tillod sig at brænde et straffekast, men BSV var foran med otte mål, og en gevaldig lussing til mestrene lurede.

Med tre minutter igen var føringen på hele ti mål, men Sebastian Barthold fik lov at reducere til 26-35 i slutfasen. Løbet var dog kørt for Aalborg.

I en af lørdagens øvrige kampe fik oprykkeren fra Nordsjælland Håndbold en glimrende entre i den bedste række, da det hjemme blev til en sejr på hele 32-25 over Århus Håndbold efter pauseføring til hjemmeholdet på 17-12.

I KIF Kolding København har Lars Frederiksen som ny cheftræner sammen med assistenten Lasse Boesen afløst Carlos Ortega, der er blevet træner i Tyskland.

Lars Frederiksen fik en glimrende indledning på opgøret hjemme mod TTH Holstebro, da KIF gik til pause foran 14-12.

Hjemmeholdet måtte dog nøjes med et enkelt point i det tætte opgør, som endte 26-26 i klubbernes sæsonåbner.