Bjarne Riis opkøber rejseselskab

Herning-legenden Bjarne Riis opkøber sammen med makkeren, Lars Seier, et rejseselskab, der er specialiseret i cykelrejser.

Bjarne Riis, cykling

Riis Seier Project, der er ejet af Bjarne Riis og den tidligere bankdirektør, Lars Seier, har med øjeblikkelig virkning købt majoriteten af rejseselskabet Optour.

Det skriver rejseselskabet i en pressemeddelelse.

Optour beskæftiger sig med cykelrejser og er stiftet af cykelentusiasterne Michael Würtz og Mikkel Benson, der selv står for de guidede ture.

Med opkøbet forventer Riis Seier Project fremover at kunne tilbyde cykelrejser og -oplevelser til både virksomheder og private:

- Vi ved, at for rigtig mange hænger nogle af de største oplevelser på cykel sammen med at udfordre sig selv og kombinere det med nogle ekstraordinære naturoplevelser, eksempelvis i bjergene, forklarer Bjarne Riis i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Derfor er det også et helt naturligt skridt, at vi i vores arbejde med at bygge en stærk koncern med afsæt i cykelrelaterede aktiviteter og services også får et rejseselskab med i vores setup. Det giver rigtig god mening på så mange måder.

Nyt projekt med stor succes

Rejseselskabet blev stiftet i 2015. Siden da er det bl.a. blevet til flere ture, hvor tidligere prominente cykelryttere har haft gæster med på tur.

- Ved at blive en del af Riis Seier Project kan vi sætte turbo på den udvikling, og det giver nogle fantastisk spændende muligheder og produkter. Vi ser meget frem til at blive en del af den nye konstellation.

Sådan lyder det fra stifterne af Optour, der fastholder en ejerandel i rejseselskabet.