Bjarke Hansen bliver årets ejerleder

Ringkøbings rejsekonge Bjarke Hansen løb i dag med prisen som årets ejerleder.

Det blev Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S, der løb med prisen som Årets Ejerleder.
Det blev Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S, der løb med prisen som Årets Ejerleder.

Den vestjyske rejsekonge bag Primo Tours A/S løb torsdag med prisen som årets ejerleder, da der blev afholdt landskåring i Hellerup.

I slutningen af oktober vandt han prisen som Årets Ejerleder i Vestjylland, og i dag vandt han så den landsdækkende konkurrence over seks andre regionale vindere.

- Bjarke Hansen er indbegrebet af en ejerleder, der har bygget sin virksomhed op fra bunden og skabt en vækstsucces, fortæller Mikkel Sthyr, som er leder af Middle Market og partner i PwC i en pressemeddelelse.  

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, som står bag prisen, som i år uddeles for 15. gang. Prisen gives til en virksomhedsejer, som har stor indflydelse på den daglige drift, og som på den måde har skabt gode økonomiske resultater for sin virksomhed.

Og netop det er lykkes for Bjarke Hansen, som på bare ni år har skabt landets femtestørste rejseselskab.

Frontfigur i eget firma og i branchen

At valget faldt på Bjarke Hansen skyldtes blandt andet den synlige ledelse. Udover at være et frontfigur i markedsføringen, rejser han selv mellem 100 og 150 dage om året, og indleder kun nye partnerskaber efter et personligt møde.

Og rejsekongens forsøg på at adskille sig fra konkurrenterne bliver nu belønnet.

- Årets Ejerleder 2018 er en ejerleder, som  er autodidakt, farverig, og som med en kommerciel tilgang til branchen, krydret med en vis ydmyghed, er trendsætter for store dele af branchen i dag. Bjarke Hansen er med andre ord en velfortjent vinder, siger Louise Riisgaard, som er markedsdirektør i Dansk Erhverv i pressemeddelelsen.

Det er repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere der udgør juryen. 

Udover prisen som Årets Ejerleder blev der også uddelt to andre priser. Jørgen Mads Clausen, Danfoss A/S, modtog Årets Hæderspris og Temaprisvinderen gik til Dorte Thomsen og Lene Hansen fra SOS Vikar A/S.