Bilsvindel: Bilsyn godkendte ikke rådden bil

Jeppes Bilsyn i Viborg blev anklaget for sjusk. Der var i stedet tale om en kundes svindelnummer.

Indehaveren af Jeppes Bilsyn i Viborg kan ånde lettet op efter at have været offer for en uretmæssig shitstorm på grund af et bilsyn, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Stridens kerne var en Peugeot 806. Den skulle være gået gennem syn hos Jeppe Jepsen på trods af en gennemtæret forbro, der beskrives som den rene dødsfælde. Det undrede bilens nye ejer sig over og klagede til Færdselsstyrelsen, som nu har undersøgt sagen.

Jeppe Jepsen har hele tiden haft mistanke om, at der har været tale om to identiske biler, hvor man har byttet om på stelnumrene. Den antagelse bakker Færdselsstyrelsen nu op om. 

En synshal i Viborg er meldt til Færdselsstyrelsen for at udføre mangelfulde bilsyn.

Dermed er Jeppe Jepsens synsvirksomhed blevet frikendt for de anklager om sjusk, som han er blevet hængt ud for på bl.a. sociale medier. Men for ham slutter sagen ikke her.

- Det giver stadig et sug i maven, når jeg tænker på de grimme ting, som folk skrev på Facebook, og jeg er træt af, at den historie dukker op på Google, når kunderne søger efter bilsyn i Viborg, siger Jeppe Jepsen til avisen.

Jeppe Jepsen har fået tildelt 3 fejlpoint for ikke at checke bilens stelnummer ved omsyn. Han har dog fortsat en glad smiley.