BILLEDER: Bil spiddet af autoværn

En 22-årig bilist slap usædvanligt heldigt fra en voldsom trafikulykke ved Ikast. Hans bil blev spiddet da han kørte ind i autoværnet.(FOTO: Niels Christensen)

autovaern-gennem-bil-4.jpg

Det var få centimeter der agfjorde, at en 22-årig bilist ikke blev dræbt ved mødet med et autoværn lørdag morgen klokken 5.30. Bilisten kom kørende ad Ilskovvej, da han af ukendte årsager kørte frontalt ind i et autoværn.

Autoværn tværs gennem bilen

Sammenstødet var så voldsomt, at autoværnet ødelagde motorblokken og fortsatte tværs gennem bilen og ud gennem bagagerummet. Hele 30 meter autoværn røg gennem bilen før den holdt stille. Heldigvis for den 22-årige bilist ramte autoværnet præcist midten af bilen, og derfor passerede det forbi ham i kabinen med ganske få centimeters mellemrum. Derfor slap føreren fra det voldsomme uheld med en brækket arm.

Retsligt efterspil

Den øst-europæiske fører af bilen slipper dog ikke så let fri af Politiets jerngreb. Mercedesen havde nemlig ingen nummerplader på, hvilket han nu må give en forklaring om. Desuden er der udtaget en blodprøve, for at se om han var påvirket ved sammenstødet.

Flere billeder fra ulykken. (FOTO: Niels Christiansen, beredskabschef, Ikast-Brande Kommune)

autovaern-gennem-bil-1.jpg
autovaern-gennem-bil-3.jpg
autovaern-gennem-bil-2.jpg
autovaern-gennem-bil-1.jpg