Billede frigivet af dræbt kvinde

Politiet efterlyser vidner der har set eller talt med den dræbte Maria Møller Christensen fra Herning mellem kl. 0.20-og kl. 11.30 i dag.

Maria001.jpg

Midt- og Vestjyllands Politi er i fuld gang med afhøringer, men har endnu ingen mistænkte i drabet af den 20-årige Maria Møller Christensen, der blev fundet sexmisbrugt og dræbt i en kælderopgang på Rolighedsvej i Herning i formiddags.

- Derfor er det meget vigtigt for os at komme i kontakt med vidner, der har set eller talt med Maria Møller Christensen mellem kl. 0.20 i nat, hvor hun forsvandt, og klokken 11.20 i formiddags, hvor hun blev fundet, forklarer politiinspektør Ole Henriksen til TV/MIDT-VEST.

Af samme årsag har politiet nu frigivet et billede af den 20-årige kvinde i håb om, at nogen vil genkende hende og henvende sig med nye oplysninger i sagen.

Forlod nytårsfest barfodet

Maria Møller Christensen fejrede nytåret sammen med nogle venner på Museumsgade i Herning. kort efter midnat forsvandt hun fra festen, kun iført nederdel, en tynd bluse og nylonstrømper. Hun var beruset, men der havde ifølge politiet ikke været skænderier før hun gik. Hvorfor hun gik er stadig en gåde. Festens øvrige deltagere formodede, at hun ville gå de få hundrede meter hjem til sig selv, men kontaktede politiet, da de var bekymrede for hende i den hårde nattefrost.

Siden kl. 2 har politiet ledt efter den 20-årige kvinde med flere hundepatruljer samt en varmesøgende helikopter, uden held.

Efterlyser især tre unge mænd

Et vidne mener at have set Maria Møller Christensen i selskab med tre unge mænd på gågaden Bredgade ved firetiden i nat. De tre mænd diskuterede tilsyneladende, hvem af dem, der skulle give den barfodede pige deres sko. Disse tre mænd er politiet særligt interessede i at tale med.

Hele eftermiddagen sikrede politiets teknikere sig beviser fra gerningsstedet, men først senere vil det vise sig, om der er DNA-spor at gå efter.

Se også:

Kvinde myrdet 01-01-2010Ung kvinde fundet død i Herning 01-01-2010Kvinde forsvundet i Herning 01-01-2010