To Bilka-tyve fanget med hjælp fra fotovogn

To tyve flygtede med høj fart efter at have stjålet værktøj, men de blev blitzet af en fotovogn, der alarmerede en patrulje, der pågreb de to mænd.

fotovogne.jpg

To tyve skulle have trykket lidt mindre på speederen, efter at de havde stjålet værktøj fra Bilka i Holstebro torsdag kl.19:06. Kort tid efter blev de nemlig blitzet af en fotovogn på Struervej med 132km/t.

- De to mænd flygtede efter at have stjålet værktøj fra indgangspartiet i Bilka. Det bliver bemærket, og vidner ser dem flygte i en sølvfarvet Ford Mondeo og ser dele af registreringsnummeret. Farven på bilen og registreringsnummeret passer med en bil, der bliver blitzet på Struervej kort efter. Derfor alarmerer måleoperatøren en patrulje, og det hjælper til at fange dem, siger Simon Skelkjær, der er vagtchef for Midt- og Vestjyllands Politi.

Kl. 19:34 lykkedes det en patrulje at bringe bilen til standsning nord for Vinderup og anholde to 20-årige polske mænd. I bilen er der desuden tyvekoster fra flere andre gerningssteder, derfor kan de to mænd nu se frem til at komme i grundlovsforhør fredag.

De bliver sigtet for flere tilfælde af tyveri og overtrældelse af våbenloven, da den ene af mændene var i besiddelse af en peberspray, siger vagtchefen.

Opdateret 14:50: Ved grundlovsforhøret blev de to mænd varetægtsfængslet i fire uger.