Biljagt endte i trafikulykke

Politiet jagtede i nat en ung bilist fra Ikast til Grindsted med 200 kilometer i timen.

Fartkontrol computer.jpg

Det kunne havde gået helt galt, da en ung mand nægtede at standse under en rutinekontrol i nat. Politiet ville nemlig standse en ældre BMW, men i stedet for at holde ind til siden, speedede føreren bilen op og prøvede at stikke af fra politiet.

Biljagten fortsatte derefter med op til 200 kilometer i timen fra Ikast over Fasterholdt og ind igennem Brande.

- Vores patruljevogn kan jo ikke følge med ved den hastighed, men på grund af vejsving og turen gennem de små byer, så lykkedes det at holde kontakt med bilen i horisonten, forklarer vicepolitikommisær Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning.

I Grindsted fik turen en brat afslutning. Den 19-årige bilist overså nemlig en rundkørsel, hvor Vestre Ringvej og Søndre Ringvej mødes, og han kørte galt.

Stjålne nummerplader

Den unge mand slap med skrammer og blev anholdt, og nu undersøger politiet, om han havde tyvekoster med i bilen. BMW'en var nemlig udstyret med stjålne nummerplader.

- Vi undrer os lidt over, at han reagerer som han gør og stikker af fra os, fortæller vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi. Derfor har vi en mistanke om, at det muligvis kan være tyvekoster, han havde med i bilen, fortsætter han. Politiet har tidligere haft den 19-åriges BMW i søgelyset, da den er set i forbindelse med et benzintyveri i Østergade i Herning.

Politiet har desuden taget en blodprøve fra den unge flugtbilist for at undersøge, om han var stof- eller spirituspåvirket under nattens biljagt.

 

 

Vis Biljagt på et større kort