Biljagt for 113 kroner

Tre patruljevogne deltog i en biljagt natten til onsdag. Tyvene havde stjålet 113 kroner i lægepraksis, men forbindes også med tyveri i Ikast tirsdag eftermiddag.

expert001.jpg

113 kroner var udbyttet, da tyve brød ind i en lægepraksis på Lille Sankt Mikkels Gade i Viborg klokken halv tre natten til onsdag. Indbruddet blev opdaget af en vægter, der så en mørk bil køre fra stedet.

Vægteren fulgte efter bilen mens patruljevogne fra Viborg, Silkeborg og Herning blev sat ind i jagten på gerningsmanden. Ved Pårup mistede politiet gerningsmændene af syne.

I følge politiet kørte tyvene i en mørk bil med nummerpladen: ZY 47 783.

Stjal fladskærm i Ikast

Samme nummerplade sad også på den flugtbil, der blev brugt i forbindelse med et tyveri i Ikast tirsdag eftermiddag. Her stak en tyv af med et 32 tommers fladskærm hos Expert på Siriusvej i Ikast. Tyveriet blev opdaget af personalet, der forsøgte at stoppe tyven.

Efter et mindre håndgemæng lykkedes det tyven at flygte i en bil sammen med en medgerningsmand. Bilen var en mørk eller blå VW Golf med samme registreringsnummer: ZY 47 783. 

Efterlysning

Politiet mistænker de to østeuropæisk udseende mænd for at stå bag flere tyverier og indbrud i landsdelen inden for den senere tid.

Den ene er omkring tyve år. 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han bar hvid kasket, sorte jakke, sorte bukser og sorte sko.

Den anden er også omkring 20 år. Han er 190-200 cm høj og normal til spinkel af bygning. Han bar mørk strikkehue, blå dynejakke, mørk trøje, sorte bukser og grå-hvide kondisko.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.