Bilhandler fangede selv tyv

Et indbrud hos Kajs Autoimport gik ikke som forventet for tre tyve. Indehaver Kaj Petersen var nemlig hurtigt på gerningsstedet og tilbageholdte selv en af tyvene.

Kajs-autoimport.jpg

Ved 01.00 tiden i nat gik alarmen hjemme hos autoforhandler Kaj Petersen i Højslev ved Skive. Autohandleren og en bekendt skyndte sig til sin forretning lige i nærheden. Her kunne de konstatere, at tre mænd var i færd med at stjæle to ældre VW Golf biler.

Indehaveren og dennes bekendte satte efter de tre tyve, og det lykkedes dem at fange en af tyvene og tilbageholde ham indtil politiet ankom.

Det lykkedes de to andre tyve at stikke af, og selvom politiet ledte efter spor efter de to med en hundepatrulje, er de endnu ikke fundet.

Den anholdte mand er dansk, men mere ved politiet endnu ikke. Han har nemlig ikke ville sige noget som helst om hverken sig selv, indbruddet eller de to andre tyve. Han vil blive afhørt igen i formiddag.

Kaj Petersen og den bekendte, der hjalp med at fange den ene tyv, vil bruge noget af dagen på at snakke episoden igennem.

- Det er noget man lige har brug for at få bearbejdet. Vi kunne jo se, at den ene at tyvene bar rundt på en rød rørtang, og det er jo ikke værd at ende på hospitalet næste gang, noget lignende sker, siger Kaj Petersen.

Den anholdte tyv er sigtet for indbrudsforsøg og brugstyveriforsøg.