Bilforhandlere ramt af indbrud

Bilforhandlere ramt af indbrud

Politiet mener, at de samme gerningsmænd slog til fire steder natten til torsdag.

Indtil videre ukendte gerningsmænd var natten til torsdag på en mindre indbruds-turné i Herning, Vildbjerg og Aulum.

Fire bilforhandlere fik ubudne gæster, og lokalpolitiet i Herning regner med, det var de samme gerningsmænd, der var på spil alle steder.

Indrudsturneen begyndte klokken 00,47 hos Aulum Autoteknik på Drejervej i Aulum, hvor tyvene knuste en rude til udstillingen og forsvandt med et ukendt antal nøgler til nogle biler, der stod til skrotning.

Klokken 02.09 kom turen til MBK Autodele på Cypresvej i Herning, hvor der blev brudt et vindue op. Gerningsmændene blev dog formentlig forstyrret af en lastbil, der kom med varer til stedet. Der blev set en guldfarvet bil - muligvis en Audi 80 - køre fra stedet i høj fart.

Sølvfarvet Skoda

En times tid senere - klokken 03.08 - gik det ud over Autohjørnet på Finlandsvej i Vildbjerg. Her blev der knust en rude til kontoret, og tyvene stak af med en sølvfarvet Skoda Oktavia sedan.

Sidste stop på turneen var Truckservice på Nålemagervej i Aulum, hvor tyvene slog til klokken 04.46. Her er udbyttet endnu ikke gjort op, men vidner så den sølvfarvede Skoda, der blev stjålet i Vildbjerg.

Skodaen er i øvrigt endnu ikke fundet, og politiet vil gerne have et tip, hvis nogen skulle se bilen, der kører med uindregisterede nummerplader.