To biler kørte hver sin vej i rundkørsel: Begge påkørte vejskilte

Tre unge mænd fra Bording-området kom tidligt søndag morgen galt afsted, da de, i to biler, påkørte hver sit vejskilt i samme rundkørsel.

Politi
Foto: Scanpix / Ida Marie Odgaard

Nattens udskejelser endte brat for tre unge mænd fra Bording-området, da de tidligt søndag morgen påkørte to vejskilte i en rundkørsel i Bording. 

De tre mænd var fordelt i to biler, som begge kørte galt omkring klokken fire.

- De to biler kører formentlig om kap. Den ene kører venstre om i rundkørslen og rammer et vejskilt. Den anden bil kører højre om og rammer ligeledes et vejskilt. Vores patrulje skønner, at alle parter har været påvirket af alkohol. Der er blevet taget blodprøve fra alle tre, og alle er sigtet for spirituskørsel, fordi de ikke vil fortælle, hvem der har kørt bilerne, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi. 

Efter påkørslen gik to af mændene fra stedet, men de blev hurtigt fundet af politiets hundepatrulje, som kunne konstatere, at den ene stadig havde nøglen til den ene bil i lommen. 

Det var i rundkørslen ved Søndergade/Bordingvej/Ravnholtlundvej/Bodholtvej/Herningvej, at de unge mænd kørte galt.
Det var i rundkørslen ved Søndergade/Bordingvej/Ravnholtlundvej/Bodholtvej/Herningvej, at de unge mænd kørte galt.
Foto: Screendump / Google Maps

To af de unge mænd er 17 år, mens den tredje er 18. De blev alle anholdt og taget med på lokalpolitistationen i Herning, hvor de lige nu bliver afhørt.

Vagtchefen forventer, at de vil blive sigtet for spirituskørsel og muligvis brugstyveri.