Bil rullede rundt og landede på skinnerne

En bil ligger med bunden i vejret ved Vinderup. Al togtrafik er indstillet.

Det var et voldsomt syn, der mødte politiet, da de kom ud til ulykken.
Det var et voldsomt syn, der mødte politiet, da de kom ud til ulykken.
Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Efter alt at dømme var der fart på. I hvert fald landede en bil på hovedet midt på togskinnerne ud for Vinderupvej nummer 13, og spærrede for al togtrafik søndag fra omkring klokken 13 til klokken 16.

- Et modkørende vidne så den mandlige bilist hænge ind over rattet, som om han sov. Han kom ud i rabatten og trak pludseligt kontra for at rette bilen op. Men det fik bilen til at rulle rundt tre gange og havne på taget midt på skinnerne, siger Allan Riis, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Føreren af bilen var en 34-årig mand fra Holstebro. Han er lige nu på Holstebro Sygehus for at blive tjekket, men umiddelbart er han sluppet med overfladiske skrammer.

- Vi har lavet en foreløbig afhøring af ham. Nu skal vi have taget blodprøve for at slå fast, om manden er påvirket af stoffer eller alkohol, siger Allan Riis, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Togtrafikken stod stille i flere timer, men omkring klokken 15 kom en tekniker ud til skinnerne.

- DSB er bange for, om skinnerne er blevet slået skæve af det hårde slag fra bilen. Derfor skal vi være helt sikre på, at de er intakte, før vi igen åbner for togtrafikken, siger Allan Riis, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

0:52
En bilist mistede kontrollen over sin bil og rullede rundt. Han landede på taget på jernbanen.