Bil bragede ind i hus

Natten mellem torsdag og fredag kom en bilist på afveje, da han kørte direkte ind i et hus. Han lod sin Opel Astra stå, men stak selv af fra ulykken.

180211BilIHus.jpg

En familie i den lille by Kraglund, nordøst for Engesvang fik en brat opvågning i nat. Kort efter midnat bragede en bil ind i deres hus

- Vi lå og sov oppe i soveværelset, som vi har på første sal. Vi vågnede ved, at det hele rystede, og der lød et ordentligt brag, fortæller Anni Jensen, der bord i huset sammen med sin sammenleverske.

Inden parret nåede ned til bilen, var føreren dog allerede stukket af. Vicepolitikommissær Keld Grosen fra politiet i Silkeborg siger, at der ikke er noget, der tyder på, at føreren er kommet til skade ved sammenstødet.

- Ud fra bilen og dens ejer formoder vi, at det er en 30-årig mand fra Ikast, der er kørt galt. Vi tror måske, at han er stukket af, fordi han havde dårlig samvittighed, fortæller Keld Grosen.

Dansk Autohjælp blev også tilkaldt til huset. Da bilen var fjernet, afstivede de huset for at undgå flere skader.

- Den var halv fem, inden vi fik os lagt igen. Vi sov i stuen, da den ikke har taget skade, og her var der varme på, siger Anni Jensen.

Politiet forventer at finde den 30-årige fører af bilen i løbet af fredag.

Se Anni Jensen forklare mere om nattens uventede gæster herunder:

1:16