Bevæget hyldest til Viborg-stjerne

Flot punktum for Rikke Skovs karriere i Viborg HK

Rikke Skov var både bevæget og overrasketda hun fredag  blev hyldet for sin karriere i Viborg HK
Rikke Skov var både bevæget og overrasketda hun fredag blev hyldet for sin karriere i Viborg HK

Det var en både bevæget, og overasket, Rikke Skov, der fredag blev hyldet for en flot og lang karriere i håndboldklubben Viborg HK.

Rikke Skov har, om nogen, været en fantastisk ambassadør for håndbolden i domkirkebyen. Ikke kun som fast inventar på det sejrsvante klubhold, men også som landsholdspiller gennem en årrække.

Det kvitterede publikum i Viborg Stadionhal for med en kæmpe tifo, som havde Rikke Skovs billede og autograf påtrykt. 

Derudover var der masser af lykønskninger og blomster til Rikke Skov, der selv var glad og stolt over den flotte afskedshyldest.

- Det var lidt af et punktum, der blev sat på hele min håndbold-karriere. Der har været op- og nedture, men det har været en fest hele vejen, og det understreges på en dag som denne, sagde Rikke Skov.

Den nu forhenværende håndboldstjerne følte for sidste gang, det berømte sug gennem kroppen, som hun så mange gange tidligere har oplevet, når hun løb ind på halvgulvet i Viborg til vigtige kampe.

- Jeg var målløs da den store tifo blev rullet ned, og ikke mindst taknemmelig over de mange flotte ord, som fulgte mig på vej, sagde Rikke Skov.

Som en ekstra hyldest til den mangeårige Viborg-spiller, blev en af tribunerne i Viborg Stadionhal afsløret som "Rikke Skov tribunen".

Her kan tilskuerne i fremtiden nyde mindet om en af klubbens helt store profiler, hvis navn dermed er mejslet ind i erindringen hos alle, der holder med Viborg HK.

Hyldesten af Rikke Skov foregik før den prestigefyldte ligakamp mellem VHK og FC Midtjylland. En kamp som Viborg i øvrigt vandt.

Efter kampen fortsatte hyldesten af Rikke Skov. En række af hendes tidligere medspillere deltog her i festlighederne, blandt andre Heidi Astrup, Grit Jurack, Lotte Kiærskou, Katrine Fruelund, Christina Roslyng, Chao Zhai og Olga Assink