Bevæbnet mand truer med at skyde

Opdateret kl. 17:55: Bevæbnet politi i skudsikre veste har afspærret et område mellem Gudum og Nr. Nissum, hvor en bevæbnet mand truer med at skyde (Arkivfoto).

Ny politibil,udrykning 150713.jpg

Netop nu er 15 bevæbnede betjente mødt op ved en adresse på Gudumvej mellem Gudum og Nr. Nissum, hvor man formoder at en bevæbnet mand holder til. Han har kørt rundt i området på en scooter og truet med at skyde med en riffel.

Politiet har kort før klokken 18 fået en forhandler frem til huset og er klar til at tage kontakt med manden. Det fortæller politiets indsatsleder på stedet, Erik Kristensen. Politiet ved ikke, hvordan manden er bevæbnet og heller ikke om han er alene i huset.

En beboer i området fortæller, at han har set mindst fem politibiler og betjente i skudsikre veste, bevæbnet med maskinpistoler. TV MIDTVEST's fotograf og reporter er blevet mødt af politiafspærring cirka 500 meter fra huset.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jens Claumarch har tidligere bekræftet, at der er en anholdelse i gang, og at politiet har sendt bud efter en forhandler. Manden blev første gang set på scooteren klokken 13.30.

- Vi giver os god tid. Vi vil kun i aller aller yderste nødstilfælde gå ind. Vi vil meget hellere have ham ud til os, siger Jens Claumarch.