Betting-bande hærger Midt- og Vestjylland

Tre odds-svindlere hærger i Vestjylland. I går svindlede de sig til at spille for mere end 95.000 kroner på fem forskellige tankstationer.

130718_Oddset.jpg

Tre svindlere har forsøgt at score den store gevinst ved at snyde sig til gratis liveodds på forskellige tankstationer i Vestjylland. I alt var de tre mænd i går forbi seks forskellige tankstationer eller kiosker, hvor man kan spille på Danske Spils live-odds.

Politiet oplyser, at de tre mænd kommer ind og fortæller ekspedienterne, at de gerne vil live-oddse, mens de står og vifter med adskillige tusindekronesedler. Det er maksimalt muligt at live-oddse for 30.000 kr., og det er der nogle af stederne, der har accepteret.

Mens to af mændene holder øje med, om de vinder på de hurtige odds, forsøger den tredje mand at distrahere eksepedienten. Hvis der så ikke er gevinst på kuponen, forsvinder de tre svindlere ud af butikken.

På den måde har betting-banden spillet for mindst 95.000 kr. alene i går aftes. Uden at betale.

Klik på nålene og se, hvad der er svindlet for.
Artiklen fortsætter under kortet

 

Vis Betting-bandens rute på et større kortp>

På fri fod

Betting-banden er stadig på fri fod. Overvågningsbilleder viser, at de kørte i en blå Ford Mondeo med registreringsnummeret: YD 46 410. Politiet opfordrer alle, der har set eller hørt noget, til at kontakte dem.

Ikke set før

Kommunikationschefen i Danske Spil, Thomas Rørsig, siger, at han ikke har hørt om problemet før. Et live-odds kan ikke annulleres, når der først er spillet, så det er vigtigt, at ekspedienten modtager pengene, før spillet gennemføres.

- Det er selvfølgelig et problem, og det må vi se, om vi kan finde en løsning på, siger Thomas Rørsig.

 

2:39