Betjent kvæstet i arbejdsulykke

Et pengeskab eksploderede på politistationen i Holstebro i aftes

En betjent fra Midt- og Vestjyllands Politi blev i aftes kvæstet i forbindelse med åbningen af et beslagslagt pengeskab
En betjent fra Midt- og Vestjyllands Politi blev i aftes kvæstet i forbindelse med åbningen af et beslagslagt pengeskab
Foto: Arkiv

En formodet eksplosion i et pengeskab kvæstede i aftes en mandlig betjent fra Midt- og Vestjyllands Politi, og er nu anmeldt som en arbejdsulykke.

Pengeskabet var kørt til politistationen ved Nørreport i Holstebro efter en ransagning midt på aftenen i går. Allan Laustsen fra Lokalpolitiet fortæller, at pengeskabet blev forsøgt åbnet med forskellige midler.

- I forbindelse med dette arbejde, sker der en form for "eksplosion"  og en af vores kolleger bliver ramt på benet, som simpelthen brækker, fortæller Allan Laustsen.

Den kvæstede betjent blev kørt på sygehuset, og Arbejdstilsynet skal nu i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

Åbningen af pengeskabet foregik i en vaskehal, der ligger i tilknytning til politistationen. Hvad der var den egentlig årsag til ulykken tør Allan Laustsen kun gisne om.

- Vi har en formodning om, at der var et kanonslag i pengeskabet. Men vi ved det ikke præcist før Arbejdstilsynet har kigget nærmere på uheldsstedet, slutter Allan Laustsen.

 

0:26
Hør Allan Laustsen fra Lokalpolitiet i Holstebro fortælle om arbejdsulykken