Bestseller sætter 100 millioner kroner i nemlig.com

Tøjproducenten Bestseller fra Brande investerer i online-supermarked.

130414_Anders_Holch_Povlsen.jpg

Det danske online-supermarked nemlig.com får en ny økonomisk varelevering af medejeren af selskabet, Anders Holch Povlsen, som samtidig er ejer af den danske modekoncern Bestseller. Anders Holch Povlsen er klar med en ny investering i nemlig.com på 100 millioner kroner. Anders Holch Povlsen ejede før kapitaludvidelsen 49 procent af aktierne i virksomheden, men ejer nu over 50 procent.

Det er dog fortsat stifteren af nemlig.com, administrerende direktør Stefan Plenge, der har det sidste ord i virksomheden. Han beholder stemmemajoriteten med 51 procent af stemmerne.

Udvider i Jylland
Der er brug for nye investeringer, fordi nemlig.com har travlt med at udvide forretningen. Det trecifrede millionbeløb går blandt andet til at lancere en ny e-handelsplatform.
- Vi kender vores kunder rigtig godt, og det er denne viden, vi får mulighed for at udnytte endnu bedre, med de massive investeringer i alle vores it-systemer her i 2016 og 2017, siger Stefan Plenge i pressemeddelelsen.

Nemlig.com har udvidet forretning og leverer nu også varer til store dele af Fyn og Jylland.  Netbutikken leverede tidligere kun på Sjælland.

/ritzau/