Besøgsrekord på feriemesse

Igen i år har Ferie For Alle i Messecenter Herning haft besøgsrekord. 66.295 mennesker har besøgt messen. Det er 200 flere end sidste år

270212Feriemesse.jpg

Ferie For Alle er Skandinaviens største feriemesse, og i år, hvor den blev afholdt for 15. gang, har messen været endnu større end tidligere.

- Vi er glade for igen i år at nå over 66.000 besøgende. Vi har fået god feedback fra udstillerne, der melder om mange solgte rejser og målrettede gæster. Samtidig har de nye tiltag på messen med mere gangplads for de besøgende og en ny udlandshal for oversøiske rejsemål fungeret efter hensigten, fortæller Anders Mortensen, projektchef i MCH.

Mange solgte rejser

Også antallet af udstillere var i år rekordhøjt. 1.064 fra 36 lande deltog i feriemessen, og interessen for at købe rejser har i år været højere end sidste år:

- Messen har virkelig indikeret, at danskerne vil på ferie i år. Vi har haft overvældende succes på Ferie For Alle og har solgt 60 procent mere end sidste år, hvilket er fantastisk. Sommerens mest populære rejsemål er Tyrkiet, de græske øer og Mallorca, mens danskerne stadig hamstrer Thailand til vinter, fortæller Stig Elling, salgsdirektør hos Star Tour.

Næste års Ferie for Alle finder sted den 22. - 24. februar 2013.