Besat af brugte bleer

En mand fra Thy chikanerer småbørnsforældre, fordi han vil have deres brugte bleer.

221211bLEMANII.jpg

For Linda Jensen fra Astrup ved Skjern startede det hele med en annonce på www.guloggratis.dkI fredags blev hun ringet op af en mand, der sagde, han ville købe den pusletaske, hun havde sat til salg, men samtalen udviklede sig til, at manden ville have de brugte bleer fra Linda Jensens datter.

400 ubesvarede opkald på et døgn.

Linda Jensen måtte til sidst lægge røret på, da manden blev ved med at bede om brugte bleer. Det næste døgn blev hun kimet ned af manden. Flere gange tog hun telefonen for at bede manden holde op med chikanen. Det lykkedes ikke, og hun kunne tælle mindst 400 ubesvarede opkald på sin telefon i løbet af det næste døgn. Både dag og nat ringede manden.

Har gjort det i årevis

På nettet fandt Linda Jensen ud af, hun langt fra var den eneste, der havde været udsat for mandens chikane. I over et år har brugere af www.guloggratis.dk skrevet om manden, der tigger om brugte bleer. Tidligere er manden også gået efter dagplejemødre - i 2008 var det dagplejemødre i Aalborg, det gik ud over, og året efter fortalte dagplejemødre i Aalestrup-området, at de havde manden i røret.

Her fortæller Linda Jensen om hendes oplevelser med Blemanden:

6:44

Klik her for at komme til det debatforum, hvor Blemanden diskuteres.

Klik her for at deltage i debatten på vores facebook-side

Se i vores udsendelse torsdag den 22. december klokken 19.30 , hvad politiet gør for at stoppe manden.