Bernio Verhagen sigtet for røveri og trusler mod kæreste

Hollænderen Bernio Verhagen blev tirsdag aften anholdt. Han er sigtet for røveri og trusler mod sin chilenske kæreste.

Overvågningsbilleder fra Tips Pit i Viborg.
Overvågningsbilleder fra Tips Pit i Viborg.
Foto: Overvågning Tips Pit

Uroen omkring hollænderen Bernio Verhagen fortsætter. Tirsdag blev hans kontrakt med fodboldklubben Viborg FF ophævet, og i dag skal han så fremstilles i et grundlovsforhør i retten i Viborg. Han er sigtet for røveri og trusler.

Sigtelserne kommer, efter politiet tirsdag klokken 17.18 blev alarmeret om et røverisk overfald i Tips Pit i Viborg. Det var ikke kiosken, der var målet for røveriet, men derimod en 21-årig kvinde, der var i butikken.

- I anmeldelsen får vi at vide, at en mand har fat i en kvinde og holder hende fast. Inden vi når frem til kiosken, har han tvunget hende ned at ligge på gulvet og taget hendes pas, pung og penge, fortæller Christian Toftemark, der er leder af efterforskningen hos politiet i Viborg.

Til grundlovsforhøret bekræftes det, at der er tale om den 25-årige hollænder Bernio Verhagen og hans 21-årige chilenske kæreste.

Bernio Verhagen var stukket af fra kiosken, inden politiet nåede frem. Men en time senere meldte han sig selv, da han vidste, at politiet ledte efter ham.

Ikke fodboldspiller

Bernio Verhagen har de seneste par uger været meget i fokus, efter han den 5. november blev præsenteret som ny spiller for Viborg FF. Efterfølgende har det dog vist sig, at han aldrig har spillet en professionel fodboldkamp, og at falske agenter har været brugt i kontakten med Viborg FF.

Desuden har Bernio Verhagens chilenske kæreste Nayaret Muci på sociale medier beskyldt ham for vold og kidnapning.

Viborg FF ophævede kontrakten med Bernio Verhagen tirsdag.

Efter ophævelsen sagde Bernio Verhagen til TV MIDTVEST, at alt i sagen var falsk. Med det mente han, at det var ham, der var blevet snydt af de falske agenter.

Bernio Verhagen bliver fremstillet i et grundlovsforhør i retten i Viborg i dag klokken 12.15.

3:33
Tirsdag blev der sat punktum i sagen om Bernio Verhagen, da Viborg FF ophævede kontrakten med den hollandske fodboldspiller.