Bent Hansen afviser ikke, at han fortsætter

Regionsrådsformand vil ikke afvise, at han stiller op til valg næste gang. Det er på trods af, at han på det tidspunkt er fyldt 69 år.

bent hansen maleri

Regionsrådsformand Bent Hansen, Soc.dem., dømmer ikke sig selv ude frem mod det kommende regionsrådsvalg om to år. På trods af, at han i dag er 67 år, afviser han ikke, at han kunne finde på at fortsætter.

- Når jeg endelig skal tage stilling i slutningen af næste år, så skal jeg selvfølgelig mærke efter, hvad passer nu til min alder, og mener jeg fortsat, at jeg har noget byde på. Og så skal jeg nok også tale med min familie, siger Bent Hansen til TV Midtvest.

I videoen længere nede i artiklen kan du høre mere om, hvad der ligger til grund for overvejelserne.

Socialdemokraterne har nedgang

Megafon har lavet en meningsmåling, der viser, at Socialdemokraterne går tilbage fra 34,4 procent ved valget i 2013 til i dag at have 28 procent, hvis der var valg i morgen.

Selvom Socialdemokraterne går tilbage, er Bent Hansen ikke bekymret.

- Det samlede resultat og fordeling på blokkene er jeg rigtig tilfreds med. Hvis man gør det op i mandater, så flytter det et mandat fra blå side og over til vores side.

Bent Hansen er ikke overrasket over, at der har været nedgang.

- Det er svært efter en stor spareøvelse, der ikke høster ros alle steder. Derudover havde vi et kanont valg sidste gang med 34,4 procent, og hvor de små partier overførte ret mange stemmer til os, og det er så nogle af dem, de får tilbage, siger han.

Her kan du se det fulde interview med regionsrådsformanden.

 

1:39