Bent H: Tilfreds trods alt

Bent Hansen er godt tilfreds, selv om Region Midtjylland fik en milliard mindre end ønsket til supersygehuset i Gødstrup.

BentTilfreds.jpg

Regeringen fordelte i går de resterende 15 milliarder, der er sat af til sygehus-byggerier i hele landet. Gødstrup fik lidt over 3 millarder. Region Midtjylland havde ellers søgt om at få 4,1 milliarder kroner, men fik altså en milliard mindre.

Færre sengepladser

Regeringens rådgivende udvalg har bl.a. vurderet at det antal sengepladser, som regionen har budgetteret med i Gødstrup, er for mange. 

-

Det rådgivende udvalg forventer, at behovet for senge vil falde, mere end vi havde beregnet. Det er et af de steder, vi nu må ind at kigge på. Men der bliver selvfølgelig også en lang række andre steder, vi er nødt til at kigge på at reducere, siger Regionsrådsformand, Bent Hansen (A).

Alligevel tilfreds

Bent Hansen mener, regionens ønsker var realistiske, men er tilfreds på trods af, at det kun bliver til tre af fire ønskede milliarder.

- Jeg er tilfreds med at vi får sådan en rimelig stor, markant sum. Så vi kan komme i gang, og al usikkerhed om hospitalet kommer, er ryddet af vejen, siger Bent Hansen.